Trevis - Jekleni del vašega podjetja

Varovanje dokumenov pred ognjem

Vse premalo se zavedamo, kako zelo pomembna je za nas dokumentacija, ki jo hranimo v  podjetju. Zelo pomembno je, da je shranjena pregledno in da poskrbimo za njeno varnost.

Klasični ognjevarni kartotečni predalniki in omare so primerne predvsem za shranjevanje pogosto uporabljene dokumentacije, ki mora biti še posebej zaščitena pred ognjem (npr. kadrovske in zdravstvene evidence).

Odlikuje jih vrhunska konstrukcija in izdelava, zato učinkovito varujejo dokumente pred morebitnim požarom. Več stenska izvedba z vmesnim mineralnim polnilom zagotavlja uro do dve varovanja pred ognjem. Pri predalnikih je zagotovljena tudi ognjevarnost posameznega predala (kljub odprtemu predalu so ostali predali varovani) in varnost pri sami uporabi (onemogočanje odpiranja dveh predalov hkrati preprečuje prevračanje predalnika).

Pomembno pri tem je, da so vsi izdelki v skladu s potrebami uporabnika in da imajo vse certifikate, skladne s slovenskimi standardi. Tovrstno opremo je zato najbolje kupiti pri uradnem zastopniku, ki vam bo na podlagi tehničnih znanj in izkušenj znal svetovati pri načrtovanju in nakupu.

Pred nakupom ognjevarne omare
Varovanje dokumenov pred ognjem
Garderobne omarice
Nazaj na seznam
Certificirane ognjevarne omare
Povzetek povpraševanja
Zapri
Nazaj na vrh