Trevis - Jekleni del vašega podjetja

Garderobne omare

Garderobne omare v naši ponudbi so narejene iz kovine. Kovina je odličen material za vzdrževanje z dolgo življensko dobo. Omare pa lahko zgolj zadostijo inšpekcijskim zahtevam, lahko pa povsem presežejo vaša pričakovanja.

 Osnovna izvedba omar je običajno namenjena proizvodnim podjetjem za zaposlene, da se ti lahko v garderobi preoblečejo in tam varno shranijo svoje osebne stvari. Že najbolj osnovem model garderobne omare, model A1018 je na voljo v več barvah brez doplačila, ima zaklepanje s cilindrično ključavnico, polico z obešalnim drogom in prezračevalne reže. Za ta model se najbolj odločajo proizvodna podjetja, ker je cenovno najbolj ugoden. 

Zelo priljubljen model predstavljajo garderobne omare s predelno steno za vsa podjetja, ki so podvržena Haccp sistemu. Omara ima ena vrata, znotraj pa je po višini predeljena na pol, da omogoča ločeno shranjevanje delovne in zasebne garderobe zaposlenih. Omaro je možno opremiti še s poševno streho za lažje čiščenje in nogicami.

Prav posebno področje so garderobne omare za šole in vrtce. Garderone omare za učence so lahko z različnimi razdelki po višini, barvami, različnimi načini zaklepanja.

25 let izkušenj nam je podlaga na naš izjemno širok nabor garderobnih omar, saj se zavedamo, da klasične omare za večino podjetij niso dovolj. Zato smo trgu ponudili tudi številne druge oblike omar: kombinirane garderobne omare, omare s HPL vrati, Z vrata, kjer je stiska s prostorom.

 Poseben del našega programa predstavljajo omare za čistila in pripomočke. V te omare lahko pregledno shranite vse pripomočke in izdelke za čiščenje. Na voljo so v različnih dimenzijah in z različnimi notranjimi pregraditvami.

Vse omare so na voljo v številnih dimenzija, montaža je možna v poljubne nize glede na prostor. Pri vseh omarah so možni številni dodatki: različne možnost zaklepanja, različni podstavki - npr. nogice, cokel ali celo klop. Različne serije garderobnih omar ponujajo različne barven možnosti, tako, da si lahko tudi omare prilagodite vaši barvni shemi.

Garderobne omare
Kovinski regali
Nazaj na seznam
Ognjevarne omare - zaščita pred ognjem
Povzetek povpraševanja
Zapri
Nazaj na vrh