Trevis - Jekleni del vašega podjetja

O podjetju

TREVIS Jekleni Del Vašega Podjetja

Trevis je vodilno podjetje v panogi s celovito ponudbo na področju opreme depojev arhivov muzejev in skladišč. Ob tem pa dobavljamo še široko paleto varnostnih omar in trezorjev ter kovinskega pohištva.

Pretežno dobavljamo in vgrajujemo premične regalne sisteme na električni pogon za potrebe večjih depojev arhivov, knjižnic ter muzejev. Med našimi kupci pa so tudi večja farmacevtska podjetja ter javna in državna uprava, revizorske hiše, ter gospodarske družbe. Skratka vsi, ki imajo potrebo po  hranjenju večjega števila listin, knjig ali eksponatov na kar najmanjšem tlorisu ter volumnu prostora. Ob tem pa vgrajujemo tudi opremo za različna regalna in paletna skladišča za potrebe industrije.

Zraven regionalne prisotnosti smo tudi eden večjih izvajalcev v EU na področju vgradnje opreme v arhive in muzeje. V zadnjem desetletju smo izvedli v EU preko tisoč projektov. Vključno z večino največjih nacionalnih projektov depojev knjižnic in muzejev v različnih članicah EU in Švice.

V naši ponudbi smo namenoma združili blago kakovostnejših proizvajalcev za katerega zagotavljamo tako servis kot tudi nadomestne dele.

Svetovanje

S predlogi smo vam na voljo že v fazi načrtovanja želenega načina hranjenja arhivskega gradiva, eksponatov ter varovanja vaše lastnine. Poskrbimo za dostavo, vnos in namestitev varnostnih vsebnikov, ognjevarnih omar ter montažo arhivskih in regalnih sistemov. Z veseljem vas seznanimo z vsemi funkcijami naših izdelkov, z načinom programiranja ključavnic, delovanja mehanizmov ter navodili in nasveti za uporabo.

Že več kot 28 let svetujemo kako:

  • pregledno in prostorsko učinkovito organizirati večje arhivske depoje
  • shranjevati dokumente trajne vrednosti,
  • skladiščiti raznovrstno blago,
  • ustrezno organizirati in varno hraniti muzejske eksponate in gradivo
  • varno shranjevati nevarne snovi,
  • varno shranjevati vrednejše predmete,
  • organizirati aktualni arhiv s predalniki in omarami v npr. pisarnah ali ordinacijah,
  • skladno s predpisi organizirati garderobe za zaposlene v različnih panogah,
  • načrtovati delavniške prostore.

S strokovno usposobljenimi kadri lahko zagotovimo ustrezno in celovito rešitev za različne želje in potrebe posameznikov.

sodelovanje
Znanje

Znanje

Smo pooblaščeni zastopnik vseh prodajnih programov, predstavljenih na spletni strani. Za pri nas kupljene izdelke zagotavljamo lasten servis tudi po preteku garancijske dobe. Vse dostave, montaže in vgradnjo opreme izvedemo z lastno delovno silo, saj imamo večje število izkušenih in kompetentnih monterjev ter vzdrževalcev. V prodajni službi, pa smo vam s strokovnim znanjem na voljo za pomoč, pri reševanju vsakovrstnih tehničnih vprašanj v zvezi z našim prodajnim programom.

Redno sodelujemo pri opremi večjih objektov po Sloveniji celotni EU, Aziji, Afriki Bližnjem vzhodu, ZAE in regiji (Srbija, Bosna in Hercegovina ter Makedonija). V teh državah imamo tudi naše podružnice, zastopnike ali lastna podjetja.

Zaupajte nam Vaše želje, pomagali vam bomo pri izvedbi vašega projekta.

Povzetek povpraševanja
Zapri
Nazaj na vrh