Trevis - Jekleni del vašega podjetja

Trezorji - varno shranjene dragocenosti

V času dopustov se ljudje sproščeno predajamo prostemu času in v udobju užitkov pogosto pozabimo na lastno varnost ter na varnost svojega imetja.

Pred nakupom trezorja razmislite o količini vaših dragocenosti in na ta način izberite primerno velik trezor. Pri tem upoštevajte, da trezor kupujete za daljše obdobje. Priporočamo, da izberete takšnega, ki poleg protivlomne nudi tudi ognjevarno zaščito.

Izbira vrste ključavnice ne vpliva na varnost, je pa pomemben varnostni razred ključavnice in njena praktičnost. Odločite se lahko za zaklepanje s ključavnico na ključ, skrivno kodo ali prstni odtis. Varnost lahko povečate s številom ključavnic, saj nekateri trezorji nudijo medsebojno kombiniranje dveh ključavnic.

Če se odločite za nakup prostostoječega oz. pohištvenega trezorja, je pomembno, da je pričvrščen v tla ali steno. S tem tatovom onemogočimo, da bi trezor enostavno odnesli. Kadar pa razmišljate o nakupu vgradnega trezorja, ki je vzidan v steno ali tla, pa razmislite o primernosti površine, kamor bo trezor vzidan.

Vsekakor pred nakupom trezorja priporočamo posvet s strokovnjakom. Pokličite nas na 01 565 95 30 ali nam pišite na prodaja@trevis.si. Skupaj bomo izbrali primeren trezor.

Sproščeno na dopust
Trezorji - varno shranjene dragocenosti
Pohištvo višje kakovosti za pisarne
Nazaj na seznam
Arhiviranje v iOblaku
Povzetek povpraševanja
Zapri
Nazaj na vrh