Trevis - Jekleni del vašega podjetja

Paletni regali

Postavitev paletnega skladišča zahteva tehten premislek. Za pripravo optimalnega projekta potrebujemo veliko vhodnih podatkov od naročnika. Kakšno blago se bo skladiščilo? Kakšna je teža palete, dimenzije palet, način dostopa do palet... So morda kakšne posebnosti pri viličaju, ki se bo uporabljal?

Za manjša skladišča ponavadi zadošča postavitev klasičnih paletnih regalov, ki dimenzijsko ustrezajo skladiščenu blagu in samemu prostoru. 

Večja skladišča, ki imajo morda malo premalo prostora (ali preveč blaga) za klasišne skladiščne regale lahko ponudmo dinamičen način skladiščenja palet. Tukaj je kar nekaj opcij s katerimo lahko prihranimo prostor in umestimo več paletnih mest na isto površino.

Eno od opcij predstavlja MOVO premični paletni regal. S premičnimi regalnimi sistemi lahko najboljše izkoristite skladiščni prostor. To pomeni več kot dvojno skladiščno zmogljivost v primerjavi z običajnimi paletnimi regali. Znižajo se naložbeni stroški za (novo) stavbo kot so energetika, upravljanje in stroški čiščenja.

Poleg tega različni dodatki sistema MOVO omogočajo shranjevanje raznovrstnih oblik blaga.

Za optimalni izkoristek višine skladišča predlagamo večnadstropne paletne regale. Pri načinih dela, kjer v skladišču več ljudi hkrati išče blago, dokumente, oblačila idr, je regal lahko zgrajen v več nadstropjih. Skladiščni delavci s pomočjo stopnišč dostopajo na višje skladiščne ravni. Takšne konstrukcije so prav tako opremljene z odprtinami na vsaki ravni, ki omogočajo predajo palete z zalogo. V večnadstropni sistem so lahko vključena dvigala in transportni sistemi. 

Paletni regali
Paletni regali
Ognjevarne omare - zaščita pred ognjem
Nazaj na seznam
INOX garderobne omare
Povzetek povpraševanja
Zapri
Nazaj na vrh