Trevis - Jekleni del vašega podjetja

Stropni sistem tirnic

Koda artikla: AS-1

Stropni sistemi ustvarjajo visečo shrambo, pri čemer so vodila pritrjena na strop. Njihova prednost je, da se sploh ne dotikajo originalnih tal.

Preberite več
-
+

Za naročila nad 150,00 EUR + DDV je dostava v pritličje objekta brezplačna.

Stropni sistem tirnic
Stropni sistem tirnic
-
+

Opis izdelka

Na voljo imamo več opcij vodil, ki jih priporočimo glede na zahteve stranke.

Aluminijaste tirnice
Aluminijaste tirnice tečejo zelo gladko in tiho. Uporabljamo dve različno veliki tirnici, ki ju prilagajamo velikosti in obremenitvi izvlečnih mrež. Posebej izdelane valjčne enote z jeklenimi krogličnimi ležaji in težkimi plastičnimi valji tečejo izjemno gladko in tiho.

Jeklene tirnice
Jeklene tirnice so močne in preizkušene. Uporabljamo dve različno veliki tirnici, ki ju prilagajamo velikosti in obremenitvi izvlečnih mrež. Valjčne enote z jeklenimi krogličnimi ležaji in jeklenimi valji imajo visoko nosilnost. Cenovno ugodna alternativa aluminijastim tirnicam.

Linearna vodila
Linearna vodila so brez tresljajev in udarcev. Linearna ohišja s krogličnimi pušami tečejo na visoko natančnih linearnih gredeh popolnoma brez tresljajev in imajo zelo nizko odlomno silo. Linearni vodilni sistemi so primerni za velike in majhne izvlečne regale z visokimi kakovostnimi zahtevami, ki morajo nositi težka bremena.

Povzetek povpraševanja
Zapri
Nazaj na vrh