Trevis - Jekleni del vašega podjetja

Skladiščni regali

V podjetju Trevis d.o.o. imamo že dolgoletne izkušnje z opremljanjem skladiščnih prostorov. Zato znamo strankam svetovati o regalih, ki so primerni za skladiščenje njihovega blaga. Na željo stranke naredimo tudi izmere prostora.

Pred nakupom regalov vsem strankam svetujemo, da temeljito premislijo o blagu, ki se bo skladiščilo. Običajno je, da se skladiščni prostori s časom širijo, zato je dobro, da to planiramo že vnaprej. Lahko se za zatčetek, ko še ne potrebujete veliko skladiščnega prostora odločite za običajne fiksne skladiščne regale, kasneje ko se vulumen blaga, ki se skladišči, poveča, pa te iste regale postavite na premična podnožja in s tem prihranite do 100 odstotkov prostora. Če prostor omogoča skladiščenje v dveh nivojih je pa prihranek prostora še toliko večji.

Za manjša skladišča priporočamo t.i. Steck regale, ki ponujajo veliko možnosti, pri višini, širini, globin in nosilnosti polic. Gre za zelo kakovostne cinkane regale, ki smo jih montirali že v številnih skladiščih po Sloveniji.

Skladiščni regali
Certificirane ognjevarne omare
Back to list
Premični regal
Basket summary
Close
Back to top