Trevis - Jekleni del vašega podjetja

S premično arhivsko omaro prihranite do 80% prostora. Kako načrtovati projekt izvedbe omare?

S premično arhivsko omaro prihranite do 80% prostora. Kako načrtovati projekt izvedbe omare?

Naše izkušnje kažejo, da se podjetja in javne ustanove stalno srečujejo s pomanjkanjem prostora za arhiviranje. Odličen način prihranka prostora so ravno pomične arhivske omare. Z namestitvijo teh omar lahko prihranite tudi do 80% prostora.


S premično arhivsko omaro prihranite do 80% prostora. Kako načrtovati projekt izvedbe omare?

Planiranje

Želimo vam pomagati pri planiranju vašega arhivskega prostora. Da bi bili premični regali čim bolj prilagojeni vašim potrebam potrebujemo nekaj podatkov o arhivskem gradivu in samem prostoru. Potrebovali  bomo:

  • Podatke o arhivskem gradivu. So to klasični fascikli ali škatle posebnih dimenzij? Kakšna je teža gradiva?
  • Tloris prostora, če ga imate. V nasprotnem primeru se bo pri vas oglasil naš kolega in naredil izmere prostora.
  • Izbiro načina premikanja omare: ročno premikanje ali na električni pogon. Regalni sistem na ročni pogon je lahko povsem zadosten za nezahtevne arhive. Premikanje je povsem enostavno. Premični sistem na električni pogon pa omogoča še številne možnosti omejitve dostopa do gradiva. Regal lahko sprogramirate tako, da določite oddelkom regale in jih »zaklenete« s kodami. Tako imate lahko enoten arhiv v enem prostoru do katerega pa lahko dostopajo samo po oddelkih pooblaščene osebe.


Po določitvi vseh »vhodnih« podatkov« bodo naši komercialisti naredili izris regala in izračun kapacitete (tekočih metrov). Upoštevali bomo specifike prostora in naredili optimalen izris. Pripravili bodo konkurenčno ponudbo v katero bodo tudi izrisi (3D in 2D) premičnih regalov. 

Nadgradnja obstoječega arhiva v sodoben arhiv

Vaš obstoječ arhiv lahko zelo enostavno nadgradimo v premičnega. To storimo tako, da omare, regale, predalnike založimo na premična podnožja. Za pripravo ustrezne ponudbe potrebujemo natančne dimenzije arhivskih regalov, omar ali predalnikov. Tudi tukaj vam lahko pomagajo naši komercilisti. Ob obisku bo naš komercilist zbral vse potrebne podatke za pripravo konkurenčne ponudbe.

Planiranje

Izvedba

Običajen dobavni rok za pomične omare je 4 tedne, v času dopustov ali praznikov se lahko malenkost podaljša. V tem času vas prosimo, da pripravite prostor (ga izpraznite) za arhiv.  

Za dostavo in montažo poskrbi naša montažna ekipa. To je že vključeno v ceno premičnega arhivskega sistema. Čas montaže pa je odvisen od velikosti sistema.

Za regalne sisteme zagotavljamo servis in nadomestne dele. Prepričani smo, da boste z njimi zelo zadovoljni.

Izvedba
Delavniško pohištvo
Back to list
Pisarniško pohištvo
Basket summary
Close
Back to top