Trevis - Jekleni del vašega podjetja
O podjetju

O podjetju

V našem podjetju se trudimo zagotoviti kar najbolj celovito ponudbo na področju varovanja in arhiviranja poslovnih listin, pogodb, kadrovskih evidenc, bilančnih izpisov, vrednostnih listin, zaupnih dokumentov, pa tudi gotovine, nakita, umetnin, ipd.
Naše vodilo je, da si vsak kupec zasluži popolno pozornost, zato s strokovno usposobljenimi kadri lahko zagotovimo ustrezno in celovito rešitev za različne želje in potrebe posameznikov.

Ukvarjamo se s prodajo in montažo širokega izbora kovinskega in ognjevarnega pohištva, trezorjev, blagajn in zahtevnejšimi rešitvami za varovanje in arhiviranje. V naši ponudbi smo namenoma združili blago kvalitetnejših proizvajalcev, za katerega zagotavljamo tako servis kot tudi nadomestne dele.

o nas

Svetovanje

S predlogi smo vam na voljo že v fazi načrtovanja želenega načina varovanja in arhiviranja Vaše lastnine, ob naročilu pa poskrbimo za dostavo, vnos in namestitev varnostnih vsebnikov, ognjevarnih omar ter montažo arhivskih sistemov. Z veseljem Vas seznanimo z vsemi funkcijami naših izdelkov, z načinom programiranja ključavnic, delovanja mehanizmov ter navodili in nasveti za uporabo.

Svetovanje
Rešitve

Rešitve

V podjetju Trevis d.o.o. k rešitvam pristopamo celostno. Smo enakovreden partner pri načrtovanju in izvedbi projektov s kovinskim pohištvom. Z našimi izkušnjami ključno pripomoremo k ekonomični, kakovostni in hitri izvedbi projektov.

 Redno sodelujemo pri opremi večjih objektov po Sloveniji in tujini (Srbija, Bosna in Hercegovina ter Makedonija).

Zaupajte nam Vaše želje, pomagali Vam bomo pri izvedbi vašega projekta.

Basket summary
Close
Back to top